meesterverkoper slagersbranche slider van Ginhoven

Wanneer word je meesterverkoper?

 

Het traject duurt maximaal 1 jaar vanaf het moment van inschrijving tot en met het uitvoeren van de meesterproef en de inauguratie als branche erkende meesterverkoper. De inauguratie als meesterverkoper vindt plaats als je de meesterproef hebt behaald.

Gedurende het jaar wordt op verschillende momenten gestart met het traject. Daarbij wordt rekening gehouden met pieken in drukte in verband met bijvoorbeeld Pasen, Kerst en de zomer. Het voorjaar (februari/maart/begin april (met uitzondering van Pasen)) en het najaar (september/oktober/begin november) zijn daarom geschikte momenten in het jaar om de meesterproef uit te voeren.

 

Lees verder

Deelnamekosten

Er zijn kosten verbonden aan deelname. De kosten bedragen €2.500 exclusief BTW. Je neemt deel als je je hebt geregistreerd nadat je de intake hebt doorlopen. Aan de intake zijn ook kosten verbonden, te weten €250.

Door de Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb) worden subsidies verstrekt. Ben je een werknemer en ga je op voor de meesterproef? Dan ontvang je €500 subsidie. Echter, ondernemers die de meesterproef afleggen, ontvangen geen subsidie.