meesterverkoper slagersbranche

Voor wie is de titel meesterverkoper?

 

Om op te gaan voor de meestertitel meesterverkoper gelden de volgende criteria:

  • Ervaring met verkopen in de slagersbranche. Het belangrijkste selectiecriterium om deel te kunnen nemen aan de meesterproef is dat de kandidaat ervaring heeft als verkoper in de slagersbranche. Dat kan zijn omdat de kandidaat opgegroeid is in het slagersbedrijf of ingestapt is. Diploma’s zijn niet vereist maar wel gewenst. Dat geldt ook voor referenties: niet vereist maar wel gewenst.
  • Motivatie: naast werkervaring is motivatie een belangrijk onderdeel van de selectie: wordt iemand gestuurd of is de verkoper intrinsiek gemotiveerd.
  • Werkzaam in een slagerij, omdat een groot onderdeel van de meesterproef bestaat uit beoordelen tijdens het werk en bij voorkeur in een werkelijke omgeving. De actuele werkervaring bestaat uit minimaal 20 uur per week gedurende 3 jaar.
  • De slagerijwinkel kan heel diverse taken omvatten, van volledige verkoop tot het bereiden van producten en maaltijden, het geven van demo’s en het presenteren van producten in de winkel. Een kandidaat kan op ieder gegeven moment overal in de winkel ingezet worden (multi-inzetbaarheid).

Heb jij interesse in de titel van meesterverkoper en wil je er meer over weten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.